Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstaveAbonma Komedija in izvenPredstave za izvenProdukcije
Za mlade
Mladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikVse predstavePredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana UnionVilinsko mesto
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Informacije
Prireditve v času epidemijeVstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Glasbeni klub

Glasbeni klub Narodnega doma Maribor

Facebook dogodek
Čet 2 APR 20:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice:

Ko imamo zaradi osamitve končno nekaj več časa, ga raje kot lažnim novicam in apokaliptičnim napovedim konca sveta namenimo glasbi!

Da se ne bi mučili z brskanjem in iskanjem, bomo na tem mestu vsak torek in četrtek ponudili posnetek, ki so ga izbrali zaposleni in sodelavci Narodnega doma Maribor.

Da bo izkušnja še bogatejša, ga bodo pospremili s kratkim komentarjem, tebe pa vabimo, da dodaš svoje misli in občutja ter jih deliš z vsemi nami, ki bomo uživali ob poslušanju.

Kljub temu, da nas ločujejo stene, se bomo torej vsi, ki cenimo dobro glasbo, veselo družili. Med seboj in z najboljšimi domačimi ter tujimi glasbeniki, zasedbami, orkestri in dirigenti.


Veseli bomo tudi vaših glasbenih predlogov!
Izberite svojo najljubšo skladbo (kateregakoli žanra) in nam povezavo do nje skupaj s kratkim pojasnilom, zakaj vam toliko pomeni, pošljite na naslov: glasbeni-klub@nd-mb.si

Facebook >>

Mišel Vugrinec, producent Art kampa in Kulturnega dnevnika

Zmeraj nasmejan Mišel nas bo danes peljal na Festival Lent 2012. Na koncert, ki ga je NEMOGOČE pozabiti!
Uganeš, kateri koncert je izbral?

Mišel: 12. dan Festivala Lent v EPK-jevskem letu 2012. Že krepko utrujeni od najobsežnejšega Art Kampa, ki je tisto leto trajal kar 16 dni, a tudi utrjeni.
Spodaj ob Dravi koncert Macy Gray. Nikakor ga ne bomo zamudili, če še lahko stojimo na nogah. Dež, nevihta. Vseeeeeeeeeno nam je!
Ta trenutek na koncertu se mi je vpisal v spomin kot vse ostalo, kar je Festival Lent (in Art kamp) – povezanost, ekipa, zabava, zadovoljni obiskovalci, dobre vsebine, zvezde, koncerti, opravljeno poslanstvo. Dobro počutje, druženje, ljubezen in dobra volja … ne glede na nevihte, ne glede na utrujenost, ne gledna probleme; enostavno, bil je čas Festivala Lent. Začutila ga je tudi Macy in se ni dala motiti niti nalivu. 

Macy Gray: I try

Prijava na e-novice

 

Pokrovitelji