Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Informacije
Prestavljene in odpovedane prireditveVstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Vilinsko mesto - Ana Mrzla

Ulično gledališče

Židovski trg
Čet 27 DEC 18:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice:

Vilinsko mesto 2018 - koledar dogodkov

18.00, Židovski trg
POČIVAJ V MIRU, KUD Priden možic
Trije pogrebniki, mojstri svojega poklica, storitve opravljajo kar na ulici. Vestno izpolnjujejo božje želje po odstranjevanju posameznikov. Nekega dne pa ukaz vsemogočnega močno preseže njihove kapacitete.
Apokaliptična komedija je najnovejša ulična produkcija, ki se vrača h koreninam slovenskega cestnega gledališča – k hudourniku ritmično povezanih gagov s hudomušno zgodbo o enem najstarejših poklicev na svetu.
Predstava traja 40
minut.

19.00, Židovski trg
VAGOR IN BELLAVITA, Dromocósmicas (GRE, BRA)
Zgodba o moči prijateljstva, solidarnosti in verovanja v sanje, v kateri si dva vagabunda po naključnem srečanju nenadoma delita isti prostor in življenje, v dobrem in slabem. Je tudi zgodba o dveh klovnih in njunem življenju na robu družbe.
Vagor in Bellavita pripovedujeta svojo zgodbo brez besed, v maniri situacijske komike in nepričakovane uporabe vrste različnih rekvizitov.
Predstava traja 45 minut.

ANA MRZLA MARIBORSKA
Je tista frajerka, ki tudi pozimi razgraja po ulicah in trgih. Skače in dela akrobatske vragolije, dirka, nasmeji, pusti brez diha, vriska, zasmehuje, se sprašuje, ne obupuje, življenje prepiha. Ana poskrbi za odlične ulične predstave, ki v nas prebudijo otroško razigranost, pustolovsko žilico in raziskovalno radovednost, popelje v svet, kjer je vse mogoče in podira ograje. Ana te pocuka za rokav, povabi na oder ali s tabo zapleše sredi trga. Pridruži se ji v norčavih dogodivščinah, pridi v najbolj zabavno družbo v mestu in nikar se ne boj, radoživemu človeku se vse zgodi! 

Prijava na e-novice

 

Pokrovitelji

Zapiramo vrata, a ostajamo z vami.

Ne boste pa ostali sami. Z vami se bomo družili na naših socialnih omrežjih, kjer bo vrvelo od dobre glasbe in dobre volje.

Ekipa Narodnega doma Maribor