Ostale prireditve 2016/2017
13. PREDSTAVITVENI DNEVI MATERINSKEGA DOMA MARIBOR
Cena vstopnice
Vstopnine ni!
Pošlji prijatelju

Ustvarjalne delavnice za otoke in odrasle

četrtek, 23. 03. 2017, ob 16:00,
Klub Narodnega doma

Organizator: Center za socialno delo Maribor - Materinski dom Maribor v sodelovanju z vrtcem Oton Župančič iz Maribora in Inštitutom Sofijin Izvir Maribor, zasebni Waldorfski vrtec Studenček


Iz Materinskega doma Maribor sporočajo:
Izvedli bomo dve različni delavnici, obiskovalce pa bo, kot vsako leto, pričakalo tudi presenečenje »čudežne votlinice«.
Letošnje Predstavitvene dni soustvarjamo z: vrtcem Oton Župančič iz Maribora in Inštitutom Sofijin Izvir Maribor, zasebni Waldorfski vrtec Studenček.
Sodelovanje je ključ za uspešno delo, kakor je pomemben člen v mozaiku tkanj novih možnosti.
Oboje je pri našem delu pomemben element delovanja. Predstavitveni dnevi so priložnost, ko se družimo na drugačen način, pletemo nove odnose in se spoznavamo skozi raznolikost. Hkrati so priložnost, ko lahko več izveste o našem delovanju.
 

Program ustvarjalnih delavnic in drugih aktivnosti za otroke in odrasle od 16.00 do 18.00

Ustvarjalna delavnica na temo »Moj dom« - ustvarjanje hišk iz medenega testa in škatlic; vsak od obiskovalcev bo tudi lahko soustvaril razmišljanje o pomenu doma
Delavnica bo potekala pod vodstvom zaposlenih in prostovoljk Materinskega doma Maribor

Ustvarjalna delavnica na temo »Rože iz odpadnega materiala«, ki poteka v sklopu medgeneracijskega sodelovanja v Mestni občini Maribor. 
Delavnica bo potekala pod vodstvom vzgojiteljic Vrtca Oton Župančič iz Maribora.

Vsem, ki bi jih zanimalo delovanja programa Materinski dom Maribor in Svetovalnice za žrtve nasilja in zlorab Maribor bomo predstavili naše delo.
V obeh dneh bo majhne in malo manj majhne otroke pričakalo presenečenje »čudežne votlinice«, ki bo obogatil vsakega, ki se bo podal vanjo. Potekala bo pod mentorskim vodstvom Inštituta Sofijin Izvir Maribor, zasebni Waldorfski vrtec Studenček.

Vabljeni, veselimo se srečanja z vami!
www.csd-mb.si