Ostale prireditve 2015/2016
Banda Ferdamana: BITKA MEST
Cena vstopnice
2,00 €
Pošlji prijatelju

Improvizacijsko gledališče

sreda, 2. 12. 2015, ob 18:00,
Mali oder Narodnega doma, za IZVEN

Organizator: KUD Banda Ferdamana


Bitka Mest 2015 je sedaj že tradicionalen letni dogodek improvizacijskega gledališča v Mariboru, ki ga že od leta 2011 dalje pripravlja lokalni KUD Banda Ferdamana.

Tudi letos se bodo v Mariboru zbrali najbolj nabriti improvizatorji iz vse Slovenije, ki bodo s svojimi hitrimi mislimi in še hitrejšimi jeziki poskušali občinstvo nasmejati do solz. Letos se bodo med seboj pomerili improvizatorji iz Kranja, Ljubljane in Maribora, priča bomo tudi ekshibiciji srednješolskih improvizatorjev iz Celja, Ljubljane in Maribora, dogajanje pa bomo popestrili z impro-jam nastopom, koncertom ter delavnico improvizacije za začetnike.

BITKA MESTA 2015 – ŠILA EKSHIBICIJA

Bitka Mest 2015 nam bo tudi letos postregla z mladimi improvizatorji, ki se kalijo v Šolski improligi oz. ŠILA. Med seboj se bodo v ekshibiciji pomerili ekipa Prve gimnazije Maribor, I. gimnazije Celje in združenih ljubljanskih srednješolcev. Mladi improvizatorji se bodo pomerili v seriji manjših izzivov, katerih vsebino bodo soustvarjali gledalci sami – smeh zagotovljen!

BANDA FERDAMANA

Skupina izkušenih improvizatorjev, ki že dobro desetletje kot edina štajerska ekipa brani lokalne barve v »improligi«, vseslovenskem tekmovanju v gledališki improvizaciji.
Za nekatere hobi, za druge način življenja, Bandovci so predani svoji misiji: k širjenju smeha in dobre volje med ljudi okoli njih.

Prodaja vstopnic: uro pred pričetkom, pred vhodom na Mali oder.