Predstave za izven 2016/2017
ĐUROLOGIJA (predstava odpade)
Cena vstopnice
20,00 €
Pošlji prijatelju

Komedija

sobota, 3. 12. 2016, ob 20:00,
Dvorana Union, za IZVEN, RAZPRODANO
petek, 20. 01. 2017, ob 20:00,
Dvorana Union, za IZVEN, RAZPRODANO
sobota, 25. 03. 2017, ob 20:00,
Dvorana Union - ODPADE, za IZVEN

Igra: Branko Đurić - Đuro


Predstava zaradi bolezni odpade!

Datum nadomestne predstave bomo objavili kasneje!

Vstopnice za predstavo 25. 3. lahko zamenjate za nadomestno predstavo (datum bomo objavili kasneje) oz. vam bodo kupnino za vstopnice vrnili v Informacijski pisarni Narodnega doma Maribor!

Đurologija in Branko Đurić - Đuro osvajata občinstvo po svetu

S svojim prepoznavnim bosanskim šarmom in dolgoletnimi igralskimi izkušnjami, ki jih je dosegal že z kultnimi projekti »Top lista nadrealista« in »Audicija«, »Đurologija« prinaša novega drugačnega ampak spet prepoznavnega Đurota, ki skozi 90 minut trajanja showa izvleče najboljše iz vsakega gledalca ter mu pričara nasmeh na obrazu.

Ta svojevrsten (anti)stand up show, kot ga imenuje sam Đuro, je pravzaprav zbirka avtorjevega razmišljanja, ki na zabaven način predstavi vse to, kar ga nasmeji in tudi vznemirja v življenju. 

»Na vsaki predstavi se občinstvo prepozna v situacijah, o katerih govorim, če je to jutranje tuširanje ali vožnja s tramvajem … Na sceni demistificiram tudi sebe samega in ljudem iskreno govorim kakšne občutke imam, o čem razmišljam, kaj me dekoncentrira itd.,« pove Đuro. 

Novi avtorski hit Branka Đurića - Đure, »Đurologija« je trenutno najbolj gledana predstava v celotni regiji in širše. »Đurologijo« si je v zadnjih treh mesecih ogledalo preko 40 000 ljudi, poleg držav v regiji tudi v Avstraliji, Kanadi, ZDA in Skandinaviji. 

V vseh mestih v katerih je gostovala je »Đurologija« izzvala velik interes javnosti ter se je za svaki nastop iskala vstopnica več.

Predstava bo v bošnjaškem jeziku!