Ostale prireditve 2016/2017
FESTIVAL LENT
Cena vstopnice
0-25,00 €
Pošlji prijatelju

nedelja, 25. 06. 2017, ob 08:00,
Maribor

S Festivalom Lent bomo mesto Maribor med 23. junijem in 1. julijem 2017 spremenili v mesto mladosti, sproščenosti, igrivosti, kreativnosti in družabnosti ter že petindvajsetič ustvarili multikulturni svet v malem, kjer so dobrodošli prav vsi!

Festival bo letos nekaj posebnega, saj praznujemo prelomno obletnico delovanja največjega regijskega multikulturnega festivala, ki je Mariboru dal poseben pečat in prispeval k mednarodni prepoznavnosti na kulturnem področju. Praznujemo 25 let rasti, obstoja, borbe, veselja in lentanja ter festivalskih dogodivščin, skozi katere se je kalila ekipa, ki je prispevala k temu, da je festival postal eden največjih poletnih festivalov, vsekakor pa programsko najbolj raznolik in celovit dogodek daleč naokrog. Zaradi svojega koncepta in vztrajnosti je Festival Lent ena izmed najbolj prepoznavnih in pozitivnih blagovnih znamk Maribora.

Na festivalski spletni strani si oglejte pisan PROGRAM, zbran v preglednici, ali vse podrobnosti o PROGRAMU po posameznih dnevih ter o PROGRAMU na posameznih prizoriščih, o UGODNOSTIH PREDPRODAJE ter FESTIVALSKI VSTOPNICI LENTI.

Lentanje? Najlažje in najceneje - z Lento!

Po festivalskih dogodkih se lahko najenostavneje sprehodite s festivalsko vstopnico, Lento! Lenta je najugodnejši način za ogled bogatega izbora prireditev. Popeljala vas bo na več kot 90 dogodkov. Vstopnice bo za programe in dogodke, za katere je zaradi povečanega zanimanja oz. omejene kapacitete prizorišč možno kupiti tudi posamično, imetniki Lente pa bodo ob nakupu za te prireditve lahko izkoristili občuten popust v primerjavi z redno ceno posamezne vstopnice. Imetniki Lente bodo imeli tudi dodatne ugodnosti.
Izjemno nas veseli nadaljevanje sodelovanja z ostalimi javnimi zavodi v Mariboru, ki s svojim sodelovanjem promovirajo in omogočajo dostop do širše mariborske kulturne in športne ponudbe.

Predprodaja vstopnic traja do 11. junija 2017.

25 LET ZA NAMI, 25 LET PRED NAMI – LENTAJMO SKUPAJ, PRIČNIMO POLETJE TUDI LETOS – NA LENTU!Favn-Carmen-Bolero (foto T. Marta)
Tak si (foto: P. Uhan)
Stereo MC'S