Kekec 2015/2016
ROMANA, OTROCI IN POŠAST POZABAAA
Cena vstopnice
6,50 €
Pošlji prijatelju

Predstava cikla Kekec

nedelja, 20. 12. 2015, ob 11:00,
Velika dvorana Narodnega doma, za red KEKEC in IZVEN
nedelja, 20. 12. 2015, ob 17:00,
Velika dvorana Narodnega doma, za red KEKEC in IZVEN

Igrajo: Romana Krajnčan in plesalci/igralci: Žigan Krajnčan, Kaja Janjić, Gašper Kunšek, Simona Kočar, Dani Petković

Režija: Ivana Djilas
Dramaturgija: Simona Semenič, Ivana Djilas, glasba: Lojze Krajnčan, koreografija: Kaja Janjič, svetovalec za gib: Branko Potočan, kostumografija: Jelena Prokovič


Glasbena predstava

Deželo Romaninih pesmi je napadla hudobna prestrašna pošastna pošast Pozaba, ki se hrani s časom, ki ga otroci in odrasli prebijemo pred televizijo in računalnikom. In zato so otroci pozabili na pesmi, pozabili so peti o gusarjih, zajčkih, levu, klovnih, murenčkih, čebelicah … a zagotovo se da kaj storiti. Mišek Miško in Romana se odpravita na pot od pesmi do pesmi, da bi skupaj z junaki iz pesmic in pomočjo otrok premagali Pozabooo. Jim bo uspelo?

Predstavo z veliko glasbe, plesa, petja, igre, humorja in interakcij z občinstvom odlikujejo Romanine največje uspešnice (Tuba Luba, Zajček Zlatko, Šola za klovne, Mišek Miško, Huda mravljica…), pesniška besedila, poučna zgodba, pisana kostumografija, domiselna scenografija in koreografije izjemnih plesalcev - prvakov državnih, evropskih in svetovnih plesnih tekmovanj z izkušnjami tudi v gledališču.

Predstava traja 60 minut.

http://www.romanakr.com/n.asp
Revija Zmajček