Predstave za izven 2014/2015
ROŽE ZA PEPCO
Cena vstopnice
10,00 €
Pošlji prijatelju

Komedija

sreda, 4. 03. 2015, ob 17:00,
Velika dvorana Narodnega doma, za IZVEN
sreda, 4. 03. 2015, ob 19:30,
Velika dvorana Narodnega doma, za IZVEN

Avtor teksta: Tonček Žumbar
KUD Veseli oder, Ptuj


V komediji nastopa šest oseb. Dogajanje je postavljeno v prejšnjo državo. Osrednja oseba je Tončka, preprosta ženska srednjih let, ki je pred kratkim prišla čistit v neko pisarno. Pepca, ki je vodja te pisarne, je ne mara in ima do nje zaničevalen odnos. Toda Tončka se ne da in se ji postavi po robu. Njune številne, na videz konfliktne situacije, so zabavne in polne humorja.

V isti pisarni opravlja pripravništvo mlada Tinka, ki nima staršev in živi pri skrbnikih. S Tončko se zbližata in Tinka v njej vidi mamo, ki je ni nikoli poznala. 
V pisarno pa občasno prihaja moški srednjih let, ki je zelo skrivnosten. Med osrednjimi akterji povzroči pravo zmedo, med gledalci pa smeh in zabavo.  Kdo je skrivnostna oseba in po kaj sploh hodi v pisarno? Morda bosta uganko razpletla hišnik Franček in simpatična mlada medicinska sestra Polonca. Bomo videli.

Poleg napete zgodbe vas v komediji čaka obilo zabave, komičnih situacij in zdravega smeha. Skupaj z glavno junakinjo Tončko boste podoživeli njeno nenavadno ljubezensko zgodbo, ob kateri se boste od srca nasmejali in morda tudi raznežili. Življenjski optimizem, pogum in milina osrednje junakinje vam bodo legli v srce in njene nenavadne zgodbe ne boste tako kmalu pozabili. 

www.veselioder.si

Predprodaja vstopnic: www.eventim.si, Petrolove črpalke, hiša vstopnic Eventim - Europark Maribor, Pošta Slovenije, Big Bang, Trafika 3dva, Kompas, Hipermarket Mercator, M Holidays, Svet knjige
Na dan predstave od 15.30 do 19.30 v avli Narodnega doma MariborFoto: Žalar Ormož