Predstave za izven 2017/2018
SREČEN ZAKON
Cena vstopnice
10,00 €
Pošlji prijatelju

Komedija

petek, 17. 11. 2017, ob 17:00,
Velika dvorana Narodnega doma, za IZVEN
petek, 17. 11. 2017, ob 19:00,
Velika dvorana Narodnega doma, za IZVEN

Igrata: Danica Cvetko, Tonček Žumbar
Avtor teksta: Tonček Žumbar

Organizator: Kulturno umetniško društvo Veseli oder, Ptuj


Po uspešnih komedijah Tašča.com, Poštar Jakec, Micka in Vinko, Rože za Pepco, Cilika in Drašek,  Čaj za dve… vas KUD Veseli oder vabi  na uro in pol smeha ob ogledu komedije Srečen zakon.

Ste po več letih zakona ali skupnega življenja vsaj tu in tam naveličani svojega partnerja? Par v naši komediji je. Kako smešna je lahko ta naveličanost, si poglejte v naši komediji, kjer boste na zabaven in šaljiv način izvedeli veliko resnic iz zakonskega življenja. 

Naša komedija je doživela že več deset ponovitev po raznih krajih v Sloveniji in  povsod je naletela na odličen odziv. Ogled vsekakor priporočamo, saj  se boste od srca nasmejali smešnim zakonskim dogodivščinam, ki jih  upodabljata znana humorista Danica Cvetko in Tonček Žumbar, ki sta vas že večkrat nasmejala do solz. Tudi tokrat tekst podajata v spevnem prleškem in haloškem narečju in uporabljata profesionalne naglavne mikrofone.  

Komedija je primerna za vse starostne skupine in se ji nasmejijo tako poročeni kot tudi tisti, ki bodo to šele postali.  V drobnih zakonskih težavicah  boste prepoznali tudi sebe ali svojega partnerja. Prav temu se boste od srca nasmejali. Zlato pravilo smeha namreč je, da se najraje in najbolj nasmejimo tistemu, za kar globoko v sebi vemo, da drži kot pribito. In zakaj bi se drugi smejali vam? Raje se vi nasmejte drugim.  

Smeh je zdravilo. Pridite! Zdravila bo v izobilju.

Predstava traja 90 minut.

Informacije  o predstavi: 041 482 130 (Tonček) ali 041 444 292 (Marjan). www.veselioder.si

Prodaja vstopnic:
Petrolove črpalke, Pošte Slovenije, OMV, trgovine BIG BANG, Trafika 3DVA, Kompas, Mercator Hipermarket, Palma Maribor - Planet Tuš, M-Holidays
ali preko spleta na  www.EVENTIM.si
na dan predstave od  16.00 dalje v avli Narodnega doma Maribor