Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelMladinski cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Vstopnice
Informacije
VstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Strast, dojenček in rompompom

Stand-up komedija

Dvorana generala Maistra
Tor 3 OKT 20:00
Izv
Čet 7 DEC 20:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice: 16,00 - 19,00 EUR

Vid Valič si je vedno želel otroka.


Vid Valič si je vedno želel otroka, ampak ne kar nekega otroka, temveč prav tega, ki ga je dobil sedaj. Zato je tudi čakal tako dolgo, ker je moral pripraviti vse za njen prihod. Predvsem svoje mentalno stanje, saj ga je čakal šok, da ne bo mogel več ponočevati ali spati 8 do 9 ur v kosu. Pri tem mu je seveda pomagala korona, ki mu je omogočila dopust, ki ga ni želel, zato da je imel prosti čas, ki ga ni potreboval, da je lahko načrtoval svojo prihodnost, ki je ni pričakoval. In če je prej poskušal živet v stilu »Seks, droge in rock 'n' roll«, je sedaj spremenil svoj način življenja v »Strast, dojenček in rompompom«.

V svoji novi predstavi bo Vid ugotavljal, kaj imajo skupnega politiki in dojenčki. Kako so lahko ženske tako močne, ko morajo biti, in tako krhke, ko moški tega nočemo. Kako izbereš ime za svojo hčerko, če te preveč ženskih imen spomni na bivše avanturice.  Zakaj v šoli za starše predava »standup« komičarka in zakaj je toliko strasti v zvezi ravno takrat, ko ne moreš seksati?

Zakaj ne bi proslavljali ženske moči, če jo lahko? Zakaj ne bi častili dojk nosečih žensk, če jih lahko? Zakaj se ne bi delali norca iz politikov, če se lahko? Zakaj ne bi skupaj ugotavljali za koliko časa moraš dati otroka v zamrzovalnik, da se ne pokvari? V tej osebno izpovedni komediji bo Vid iskal odgovore na vsa ta vprašanja in vam obenem zaupal tudi, kako uspavati dojenčka v manj kot petih minutah.

»Strast, dojenček in rompompom« je komedija, ob kateri se boste vsi spomnili na lepe trenutke iz otroštva, starševstva (tudi, če še niste starši), obdobja korone in seksa pred, med in po nosečnosti.


Vstopnice: 16 € (predprodaja), 19 € (na dan dogodka).


Opozorilo: Dojenček ni vključen v ceno vstopnice.

Prijava na e-novice

Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

 

Pokrovitelji