Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Awwwditorij
Informacije
Prestavljene in odpovedane prireditveVstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Bi Bis?

V sedmih desetletjih delovanja Koncertne poslovalnice, ki od leta 1992 deluje pod okriljem Narodnega doma Maribor, se je na naših koncertnih odrih zvrstila množica izjemnih koncertnih dogodkov, dragocenih glasbenih biserov, v katerih lahko uživamo znova in znova. Prav to vam bomo omogočili z novo serijo spletnih objav, ki smo jo poimenovali kar – Bis!

Če ste obiskovalec naših koncertov, vam bodo posnetki dogodkov, ki so vas navdušili v živo, zagotovo pomenili dragocen spomin ter priložnost, da trenutke v družbi vrhunskih domačih in tujih izvajalcev ponovno podoživite, tokrat v udobju domačega naslanjača. Če pa naših koncertov ne obiskujete, je Bis priložnost, da diskretno in v varnem zavetju doma pokukate nanje. Kar tako, za pokušino ...

Prepričani smo, da vas bo vsaj malo zamikalo obiskati tudi naše koncertne dvorane, kjer lahko vse te vrhunske umetnike in izvedbe vidite, predvsem pa slišite v živo; to posebno doživetje se še kako obrestuje. In boste, kot je to na naših koncertih že običaj, z glasnim aplavzom zahtevali ... bis.

Prijava na e-novice

 

Pokrovitelji

Zapiramo vrata, a ostajamo z vami.

Ne boste pa ostali sami. Z vami se bomo družili na naših socialnih omrežjih, kjer bo vrvelo od dobre glasbe in dobre volje.

Ekipa Narodnega doma Maribor