Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Awwwditorij
Informacije
Prestavljene in odpovedane prireditveVstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Awwwditorij: doma, a kljub temu na koncertu ali predstavi.

Awwwditorij: doma, a kljub temu na koncertu ali predstavi. V živo!

Drži, avditoriji naših dvoran so ta hip zavoljo koronskih ukrepov znova prazni, a v Narodnem domu Maribor delamo naprej. Na naših odrih vrvi. 

Ker prireditev ne morete obiskati, te dni mrzlično pripravljamo takšne, ki jih bomo lahko pripeljali k vam domov. In ne, ne bomo vam predvajali posnetkov preteklih dogajanj. 

Naš slogan »Kultura živi!« jemljemo resno, zato pripravljamo nabor koncertov, stand-up in gledaliških predstav ter prireditev za otroke, ki se bodo na našem odru odvijale v živo, vi pa jih boste spremljali v udobnem in varnem zavetju doma. 

K projektu, s katerim tudi v teh za kulturnike vse prej kot prijaznih časih izpolnjujemo svoje poslanstvo, ki je čim širšemu krogu občinstva omogočiti dostop do kulturnih prireditev, smo pritegnili priljubljene in svetovno uveljavljene domače glasbenike, gledališčnike, komike in druge ustvarjalce. Zanje smo odstrli zastor na našem odru in jim ponudili priložnost, da kljub zapovedanemu kulturnemu mrku delajo, ustvarjajo in nastopajo v živo – pred vami, našim zvestim občinstvom. Resda boste vsak za svojim zaslonom, a brez skrbi, naša tehnična ekipa bo poskrbela, da boste kljub temu imeli občutek, da ste v dvorani. 

Sporede in izvajalce novega cikla ter vse potrebne informacije o prireditvah, ki jih boste lahko spremljali v našem virtualnem avditoriju, vam bomo izdali že čez nekaj dni, zato spremljajte objave na naši spletni strani, na socialnih omrežjih in v časniku Večer. 

Za pokušino pa vas že v petek, 6. novembra 2020, ob 20. uri vabimo na koncert mariborskega kantavtorja Marka Groblerja, ki je skupaj z nami že oral ledino naše pomladne »koronske« koncertne ponudbe – Koncertov na turnu. Tudi tokrat je pristal na vlogo »poskusnega zajčka« in skupaj s harmonikarjem Danijelom Mariničem za vse, ki boste premierno zasedli sedeže našega virtualnega avditorija, pripravil izbor svojih uspešnic v dobri stari »ezlekovski maniri«. 

Koncert bomo v živo prenašali na našem Facebooku, YouTube kanalu in naši spletni strani.

Dobrodošli v awwwditoriju! Vaša vstopnica zanj pa je klik z miško na enega izmed njih.

Prijava na e-novice

 

Pokrovitelji

Zapiramo vrata, a ostajamo z vami.

Ne boste pa ostali sami. Z vami se bomo družili na naših socialnih omrežjih, kjer bo vrvelo od dobre glasbe in dobre volje.

Ekipa Narodnega doma Maribor