Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelMladinski cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Vstopnice
Informacije
VstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Podarjamo monografijo!

Lepe trenutke je treba deliti, pravijo. V monografiji Mesto, dom, vrata. Narodni dom Maribor - 30 let, ki smo jo izdali ob jubileju, jih je nič koliko. Zato jo bomo podarili vsem, ki boste z nami delili svoje spomine na naša skupna druženja.

Obsežno publikacijo v slovenskem in angleškem jeziku je uredila dr. Karolina Babič, za njeno podobo pa so poskrbeli v Studiu 8. Med platnice ujeta premišljanja domačih in tujih opazovalcev, obiskovalcev in ustvarjalnih sopotnikov naše hiše ter mejniki, dosežki in spomini, ki jih je zapisalo tridesetletno kulturno brbotanje v njej, so dragocen dokument preteklosti in spodbuda za prihodnja ustvarjanja.

Knjigo bomo podarili vsem, ki nam boste poslali nekaj vrstic z opisom svojih najljubših spominov na obisk naše hiše oziroma katerekoli izmed naših prireditev, lahko pa nam pošljete tudi fotografijo, na katero ste jih ujeli. Še posebej bomo veseli fotografij starejših letnic.

Svoje prispevke, na katere ne pozabite pripisati svojega imena in priimka, nam pošljite po pošti na naslov: Narodni dom Maribor, ulica Kneza Koclja 9, 2000 Maribor, ali po elektronski pošti (marketing@nd-mb.si), lahko pa jih tudi osebno prinesete v našo Informacijsko pisarno. Tam boste tudi prevzeli svoj izvod knjige.

Število izvodov je omejeno, zato nikar predolgo ne oklevajte!

Prijava na e-novice

Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

 

Pokrovitelji