Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelMladinski cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Vstopnice
Informacije
VstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

After: Made in Slovenia

Festival Lent 2023

Oder Minoriti
Ned 25 JUN 23:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice: 5 EUR

After na Minoritih


Za vse, ki jim je noč zmeraj prekratka, nudijo Afterji na Minoritih zadnje večerno glasbeno zatočišče, prostor za druženje ter neustavljivo miganje. Sedaj že legendarni festivalski after prostor letos združuje moči z domačimi DJ-ji, ki že od osemdesetih sooblikujejo nočna druženja v mestu in širše. Na Festivalu Lent se bodo boki vsako noč zazibali ob tematsko obarvanem večeru, vse od disco, funk, slovenskega rocka pa tja do alternativne, neodvisne scene, yugo undergrounda in pa reggae, ska, hip hop ritmov.

Tako, potrjeno in zagotovljeno – festivalske noči bodo spet prekratke!


DJ Barbarossa (Saša Husar) je svojo glasbeno pot začel na Radiu Marš konec osemdesetih in svoje sete delil v MKC-ju, Pekarni, Takosu, Rožmarinu ... Srce ga najraje zapelje po poteh od bluesa do neodvisne alternativne scene, zato ga najpogosteje srečamo za mešalno mizo na indie partyjih. DJ Križko (Sandi Križanič) je danes glasbeni urednik Radia City, začetki dolgolasega mladeniča pa segajo do DJ kabin večjih diskotek po Sloveniji. Jahalec glasbenih ritmov raznih radijskih hitov od funka do popa. DJ Dani (Daniel Golob) je avdiofilski multipraktik in DJ, ki se je kalil v obdobju eksplozije grunga in svoje sete delil z obiskovalci legendarnega MKC-ja na Orožnovi. A to ne pomeni, da se je zapel v težkih kitarskih rifih! Je tudi velik ljubitelj hip hopa in zmeraj preseneti z izjemno izbiro slovenske glasbe ali glasbe bivše juge.


Vstopnica za prizorišče Minoriti – Oder Nove KBM vsak večer po končanem koncertu/predstavi velja tudi kot vstopnica za After na Minoritih.

Prijava na e-novice

Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

 

Pokrovitelji