Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Awwwditorij
Informacije
Prestavljene in odpovedane prireditveVstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Glasbeni klub

Glasbeni klub Narodnega doma Maribor

Facebook dogodek
Čet 26 MAR 20:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice: Vstopnine ni

Ko imamo zaradi osamitve končno nekaj več časa, ga raje kot lažnim novicam in apokaliptičnim napovedim konca sveta namenimo glasbi!

Da se ne bi mučili z brskanjem in iskanjem, bomo na tem mestu vsak torek in četrtek ponudili posnetek, ki so ga izbrali zaposleni in sodelavci Narodnega doma Maribor.

Da bo izkušnja še bogatejša, ga bodo pospremili s kratkim komentarjem, tebe pa vabimo, da dodaš svoje misli in občutja ter jih deliš z vsemi nami, ki bomo uživali ob poslušanju.

Kljub temu, da nas ločujejo stene, se bomo torej vsi, ki cenimo dobro glasbo, veselo družili. Med seboj in z najboljšimi domačimi ter tujimi glasbeniki, zasedbami, orkestri in dirigenti.


Veseli bomo tudi vaših glasbenih predlogov!
Izberite svojo najljubšo skladbo (kateregakoli žanra) in nam povezavo do nje skupaj s kratkim pojasnilom, zakaj vam toliko pomeni, pošljite na naslov: glasbeni-klub@nd-mb.si

Facebook >>

Katja Žižek, strokovna sodelavka za marketing

Naša organizirana, vedno urejena Katja bo danes postregla s svojo najljubšo skladbo.
Tisti, ki jo poznate, 1x lahko ugibate, koga je izbrala? Naša organizirana, vedno urejena Katja bo danes postregla s svojo najljubšo skladbo.

Katja: Zelo rada obiščem dober koncert in slišala sem že mnoge svetovne glasbenike, ampak nihče se mojega srca ne dotakne tako kot Gibonni.
Obožujem ga, odkar sem bila 20 let nazaj na njegovem prvem koncertu. Od takrat sem jih obiskala vsaj 30 in vsakič znova me prevzame njegov odnos do nas, publike, njegova povezanost z ljudmi, ki ga pridejo poslušat.
Na odru se dobesedno razgali. Ne sramuje se pokazati čustev in občutek imaš, da je tam samo zaradi tebe. In ko pride nastopat dobesedno v tvojo službo, ko vidiš, da je Trg Leona Štuklja napolnjen do zadnjega kotička, in so vsi ljudje na nogah ter prepevajo skupaj z njim, ti pa stojiš tik ob odru in z mravljinčasto kožo vse skupaj opazuješ, je to trenutek, ki ti ostane v spominu za vse življenje.
In po koncertu mu sežeš v roko, se z njim fotografiraš in napiše ti posvetilo, ki bo še dolga leta krasilo steno tvoje pisarne.

Gibonni: Mirakul

Prijava na e-novice

 

Pokrovitelji

Zapiramo vrata, a ostajamo z vami.

Ne boste pa ostali sami. Z vami se bomo družili na naših socialnih omrežjih, kjer bo vrvelo od dobre glasbe in dobre volje.

Ekipa Narodnega doma Maribor