Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelMladinski cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Vstopnice
Informacije
VstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Vilinsko mesto - Ana Mrzla

Ulično gledališče

Židovski trg
Ned 30 DEC 18:00
Izv
Izv
Izven

Cena vstopnice: Vstopnine ni - 0,00

18.00, Židovski trg
TLELEVIZIJA, Andrej Rozman Roza
Mobilna televizija na kolesih. Vse, kar vam nacionalna televizija zamolči, komercialna pa spremeni, se pojavi na edini, zares aktualni in popolnoma mobilni TLELEVIZIJI. Na kolesih smo, da smo prvi na kraju dogodka in da se lahko učinkovito umaknemo pred represivnimi organi.
Tlelevizija je ulično gledališka lutkovno igralska aktualno informacijska in politično razvedrilna predstava, ki ideološko temelji na zaničniški veri, da sta na Zemlji možna tako ničodstotna revščina kot tudi ničodstotno onesnaževanje okolja, ne da bi bila zaradi tega ogrožena človeška vrsta.
Predstava traja 55 minut.

19.00, Židovski trg
ZMAJEVA SAPA, Kre.Aktiv
Od Ane Mrzle Mariborske se poslavljamo z ognjem. Dinamičen ognjeni ples, pospremljen z mogočnimi efekti, kjer se prepletajo energije teles, nas potegnejo v vihrav vrtinec, ki razsvetli nočno nebo nad Židovskim trgom in zaneti tisto pravo iskro – v nas. Brez nas ni nas!
Predstava traja
15 minut.

ANA MRZLA MARIBORSKA
Je tista frajerka, ki tudi pozimi razgraja po ulicah in trgih. Skače in dela akrobatske vragolije, dirka, nasmeji, pusti brez diha, vriska, zasmehuje, se sprašuje, ne obupuje, življenje prepiha. Ana poskrbi za odlične ulične predstave, ki v nas prebudijo otroško razigranost, pustolovsko žilico in raziskovalno radovednost, popelje v svet, kjer je vse mogoče in podira ograje. Ana te pocuka za rokav, povabi na oder ali s tabo zapleše sredi trga. Pridruži se ji v norčavih dogodivščinah, pridi v najbolj zabavno družbo v mestu in nikar se ne boj, radoživemu človeku se vse zgodi! 

Prijava na e-novice

Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

 

Pokrovitelji