Glasba
Vsi koncertiOrkestrski cikelKomorni cikelMladinski cikelJazz v Narodnem domuKoncerti za izvenKoncerti v parku
Gledališče
Vse predstavePredstave za izvenAbonma Komedija in izvenProdukcije
Za mlade
Vse predstaveMladinski cikelOtroški abonma KekecKulturni dnevnikPredstave za šoleVilinsko mesto
Ostalo
Narodni dom MariborVetrinjski dvorDvorana Union
Festivali
Festival LentFestival MariborVilinsko mesto
Vstopnice
Informacije
VstopniceNoviceArhivNarodni dom MariborProstori

Ideja za darilo: Podarite si trenutke polne smeha, dobre glasbe in dobre družbe!

Ker je december čas prijetnih presenečenj, smo zanje poskrbeli tudi v Narodnem domu. Pripravili smo vam dva paketa, polna dobre volje in dobre glasbe po posebej ugodni ceni!

Paket DOBRA VOLJA

vam ponuja ogled uspešnic Čakalnica (27. januar 2019) z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem ter Profesionalci espe (3. februar 2019), v kateri je svoj razkošni komični talent znova potrdil Boris Kobal.

Za dva nepozabna večera polna smeha boste odšteli 25 € (redna cena vstopnic: 34 €).

Paket DOBRE VIBRACIJE

pa ponuja tri večere, ob katerih boste uživali v dobri glasbi in smehu. Prvi večer (21. januar 2019) prinaša koncert Simfoničnega orkestra Slovenske filharmonije z nemškim dirigentom Michaelom Wendebergom, bleščečo mlado izraelsko sopranistko Rinnat Moriah ter vrhunskim pianistom in skladateljem mlajše generacije, Parižanom Jeanom-Frédéricom Neuburgerjem na katerem bo na sporedu izjemna in priljubljena Straussova simfonična pesnitev Junakovo življenje.
Tudi v drugem večeru (14. marec 2019) boste uživali ob odlični glasbi in izvrstnih glasbenikih. Omenimo le velikega Mozarta, ki je na koncertnem sporedu zastopan s kar dvema priljubljenima skladbama: Kvartetom za flavto in godala št. 1, v katerem bomo uživali v interpretaciji flavtistke Irene Kavčič, ter Kvintetom za klarinet in godala, v katerem bo navdušil klarinetist Tommaso Lonquich (14. marec 2019).
Vrhunska glasbena doživetja v paketu dopolnjuje komedija Borisa Kobala Profesionalci espe (3. februar 2019), s katero boste deležni še večera, polnega smeha.

Cena paketa je 40 € (redna cena vstopnic bi znašala 56 €). 

Prijava na e-novice

Strinjam se z obdelavo podatkov za namene pošiljanja e-novic

 

Pokrovitelji